Home / Cinta / aku ni ade kisah silam, dia boleh pertikaikan layak ke aku ni hantaran 20k ???

aku ni ade kisah silam, dia boleh pertikaikan layak ke aku ni hantaran 20k ???

 

hai admin, saya lagi…..😣,,just nak tanya, korang kata layak ke 20k pada seorang pmpn yg dah pernah terlanjur. betul mmg xlayak… tapi yg ada dara tu confirm ke boleh jaga korang,

jage makan minum korang, boleh ke dia buat mak korang mcm mak dia sendiri, boleh ke dia ada ketika susah dan senang korang… hmmm entah lah kenapa tetiba aku emo, aku ade kenal sorang laki ni… di sebabkan aku ni ade kisah silam, dia boleh pertikaikan layak ke aku ni hantaran 10k ???

korang tahu tak, aku ni bukan nye hodoh, aku pandai masak, aku berdikari, serba serbi aku boleh buat, takkan sebab kisah silam aku kau pertikaikan. aku bukan ajak kau cari sorang2 10k,

aku ajak kumpul sama2 kot. kau boleh suruh aku usaha soran2 10k??? nanti dah khwin tggungjwb aku sebagai isteri kena masak kena kemas rumah,

kena basuh baju kau, kau suruh aku cari duit sorang2??? baik aku khwin dgn diri akuuu. yaallah aku rasa mcm terhina sgt, xkan sebab ku dah pernah terlanjur aku tak layak di hargai. hmmmm aku buntuuuuu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!