Home / Perkahwinan / aku ni baru umur 22.laki aku da 50lebih.. Die balik keje tdo. Xde langsung belai2 aku sebagai seorang isteri.

aku ni baru umur 22.laki aku da 50lebih.. Die balik keje tdo. Xde langsung belai2 aku sebagai seorang isteri.

Bila aku habes bljr aku trus kawen n trus pregnant. Kalau nak tau laki aku ni duda xde anak ngn wife lama. Ngn aku ada anak. Mulanya sume happy. Makin lama makin teruk lak.

Laki aku ni da tua da dkat 60 lebey umonyer. Bile kawen ngn org tua ni sume benda die rase die je yg bagus. Xnk dgr n pahami lgsung hati aku.aku ni dala anak dara. Aku nak gak wat kenduri naik pelamin.dia kata nnt die xbz baru wat kenduri. Haram smpai skg xde. Ada majlis nikah je. Xpela aku redha je.

Pastu stiap ari balik keje tdo. Xpun kalau die xkeje, die wat paperwork kat umah. Mane pnah die bawak aku ronda2 kl ke.. Tgk wayang ke. Dating dinner ke xde. Aku jiwa muda dia jiwa org tua. Nak dok umah je. Nak aku bancuhkan kopi nak aku hidang itu ini. Tp aku nya kehendak xnak tanya n xnak tahu pun. Aku tringin gak nak cam kapel lain.dating sana sini romantik sana sini. Teroka dunia kat luar tu. Tgk same2 jalan sama2.dia ni x… Die suka dok umah. Die kata kalau nak… U g sndri ngn anak. Ape brg. Baik aku xyah kawen kalau sume aku kene g sendri n buat sendri.

Abes bab tu,dr mula kawen smpai skg tdo kat ruang tamu je. Dlu mula2 kawen aku slalu la panjat die n goda dia. Sbb dia ni kalau nak tggu dia mintak mmg xla. Tunggu aku jugak yg gerak baru dia on. Aku rasa kalau aku xgoda dia dulu mesti kitorg xde anak lagi smpai skrg. Ade sekali tu die balik keje, mandi trus lepak n standby tdo depan tv. Aku pun ape lagi aku da siap2 pakai costume nurse seksi ni. Nak goda dia. Khamis malam jumaat kan. Klau aku xgoda n gatal ngan laki aku, sape lagi aku nak goda.. Aku da setting baik punya da tdokan anak… Aku g kt dia kiss die. Skali die tepis nya aku tergolek dog aku kat situ.Dia kata sorry… Dia sakit kpala sangat dia nak tdo… Wehh hampa hati aku smpai hati dia tolak aku camtu jer.aku da wewangi seseksi kot.. Xpela aku pun naik atas nangis2 tukar baju nak lelapkan mata. Aku tdo peluk anak aku sorg2 kat bilik atas.

Mula2 aku pikir aku xcantik aku busuk, hodoh xmenarik sbb tu laki aku xnak bersama aku.Aku msg ex aku saje nak hilangkan rasa sedih aku. Ex aku kata dia rindu aku n xleh lupa aku.dia kata Aku manja sangat.die kata aku lpas ada anak seksi n lawa giler.. Die slalu stalker aku.mak die pun slalu stalker n puji anak ak comel.yela menantu xjd kan..smpai skrg dia xleh trima aku kawen ngn org lain. Aku ni bekas model tp xdela top sgt. Model baru nak naik camtula. Exbf aku lak mmg nsem giler la mixed kan. Die masuk islam pn sebab aku.mak die pn ok je anak die conv.Tp aku tinggalkan die sbb aku lbih suka laki yg matang n steady n byk pengalaman. Ex aku macam huha..Huha sikit. Loyar buruk, nak enjoy je kejenye, muda kuat meroyan sbb darah muda kan. Sikit2 nak gaduh ngn aku jelez punya pasal.tu aku malas tu. Xmatang…xpela aggp je xde jodoh.

Balik pd laki aku skg. Lpas die tolak aku buta je camtu, trus aku xde cakap ape dah. Aku pun xde lagi pakai baju seksi2 n goda2 dia lagi. Baju rimau, nurse, baju nipis sume aku simpan xku sakit ati bila ingat. Aku xnak lagi pakai. Byk kali gak aku cuba baring atas riba dia mase tgk tv.Tgk tv smbil pgg tgn dia.Aku msg manja2 aku cakap.Syg kalau nak hadiah naik la bilik atas. Haram sume die wat bodoh wehhh.

Bayangkan aku ni baru umur 22.laki aku da 50lebih.. Die balik keje tdo. Xde langsung belai2 aku sbgai seorg isteri. Hati aku makin lama makin jauh ngn die.Skrg sume aku wat kat umah tu aku uruskan sbb tggjwb jer.hati aku dah xde pd dia.Aku xtau nape.

Maybe dia da lama xsentuh aku. Ni da masuk 2 thn. Die xde tdo peluk aku. Kalau diikutkan mmg dr mula kawen die mmg camtu. Slalu aku yg gedik2 ngn die. Tp lepas die tolak aku mase aku nak bersama tu. N mase aku tgk tv aku peluk die nak manje2 die kata rimas. Trus aku xde sentuh smpai skrg. Die pun xde mnta maaf ngn aku. Aku cam dah bersumpah lam hati aku. Aku xkan bersama dia lagi..or goda dia… So aku wat keras dia pun wat keras je.

Smlm aku pgg fon dia… Aku nmpak ada video blue. Lam ati aku cakap. Bini ada xnak… Ko tolak2.pastu tgk blue pehal… Aku pun sajela tdo pakai kemeja je. Xpakai ape dgn harapan die sentuh aku. Haram die xsentuh…

Skg aku cuma buntu… Aku xtau nak wat cane. Aku xnak goda die lagi. Aku takut die tolak permintaan aku, hati aku sakit lagi n sedih. Nak tggu die sentuh aku sendri mmg x… Aku xtau la dia gay ke die mati pucuk ke aku xtau… Aku byk kali wasep die tanya nape die jd camtu die xnak jawab… Cuma skrg aku nak wat pengakuan kat sini.Makin lama die xsentuh aku.aku makin jauh dgn dia.Aku jd makin kekok nk sentuh dia. Aku jd makin keras kepala. Apa dia cakap aku xnak dgr. Sbb dlm hati aku.Tggjawab ko sbgai suami aku pun ko xtunaikan. Cane aku nak layan ko bebaik… Camtula lam kepala aku skg.. Tlg aku.ak xnk jd isteri drhaka.

krt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *