Home / Cinta / Aku ni bisex. Tapi perasaan aku more to girls. Masalahnya sekarang.. Parents aku tak habis habis suruh aku kahwin

Aku ni bisex. Tapi perasaan aku more to girls. Masalahnya sekarang.. Parents aku tak habis habis suruh aku kahwin

Hi krt. Aku nak cerita.. And mintak pendapat semua. Aku ni bisex.

Tapi perasaan aku more to girls. Masalahnya sekarang.. Parents aku tak habis habis suruh aku kahwin. Yela umur aku pun dah masuk 25 😂 Memang dah ada lelaki yang ajak aku kahwin, tapi aku ada girlfriend. Dan kami dah brcinta dekat 3 tahun. Aku memang plan taknak kawin. Jadi andartu pun xpa. Haha

. Tpi aku kesian tgk parents aku ni.. Aku anak tunggal. So dorang mmg harap sgt dkt aku nak bagi dorang cucu. 😂

Tapi takkan la aku nak tggalkan gf aku ni. Dan lagi satu, kalau aku kawin dengan lelaki tu, dpt ke aku berubah? Aku was was. Aku taknak lepas kawin nanti aku menyesal sbb tak bahagia. So mntak pendapat smua.. Apa yg perlu aku buat. Aku buntu.

Tq min. Tlg hide fb aku. Ni pun bukan fb real. Pada readers..commenters.. Aku dah ready kna kecam. 😂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!