Home / kisah sedih / anak buah saya tidur dirumah saya.suami saya mengaku mengUrut betis,tangan,belakang atas kebenaran anak buah sendiri.

anak buah saya tidur dirumah saya.suami saya mengaku mengUrut betis,tangan,belakang atas kebenaran anak buah sendiri.

Assalamualaikum
Saya nak luahkan 1 hal yg membelenggu hidup saya..masalah suami saya di tuduh mencabul anak buah saya sendiri.Saya tersepit ditengah²…Tak mampu lagi berfikir.macam ni kisah nya.
Setiap hujung minggu anak buah saya akan tidur dirumah saya..Dia bekerja…Menolong kami berniaga kuih dan nasik lemak…Lepas waktu berniaga dia tolong suami di bengkel kereta(jaga counter Bayaran,keluar masuk kenderaan)baru² ni kecoh disebelah family sy pasal anak buah mengadu di cabul suami saya sendiri…

Kata nya hal tu terjadi semasa anak buah saya tidur dirumah saya.suami saya mengaku mengUrut betis,tangan,belakang atas kebenaran anak buah sendiri.Yg anak buah saya tak menolak.suami ade ckp nak urut ke…Sebab sakit badan ikut suami saya p gym.Yg anak buah saya kata nak..suami saya pon urut la.Adeh..2-2 cam x de otak.

 

mujur la x sampai bukak²,tiba² saya dapat tau akk saya mengamuk kata anak buah saya mengadu yg suami saya cabul dia.Cabul ape kalau dia menadah…Org pon tak dapat..suami saya ckp kalau cabul ade ke dia [email protected] tempat sulit anak buah saya.Kalau dia paksa anak buah saya kenapa tak tolak,menjerit minta tolong sebab saya di bilik sebelah..Tanpa usul periksa akk saya terus serang,kecoh 1 rumah mak abah saya..korang rase x ape saya rase😢saya rase 0..Da x de ape.saya mengandung skrg.berkali pitam dah..Bnyk fikir lagi.Adeh tah la.

 

Rase nak lari jauh².dalam hal ni 2-2 orang salah..Kalau betol anak buah saya tak suka apa suami sy buat,dari kli pertama kena mst dia dah tak mau ikut kerja dan ke gym.masalah nya selepas kejadian anak buah saya masih boleh berwhatsapp bergurau dgn suami,ikut kerja,dan ikut ke gym…

Tiba² pulak timbul cerita tak sedap ni.Anak buah saya berumur 16-17 tahun saya pon dah lupa umur dia.saya mohon semua doakan Allah kuatkan semangat saya.Suami sudah meminta maaf.Tp hati saya hancur..Saya tak boleh salah kan suami saya sorg sebab tak ada bukti dia mencabul…Dan saya set diminda,ini adalah kes”tepuk tangan sebelah tidak akan berbunyi”

 

walaupun suami bersumpah depan keluarga dan polis yg dia tak ada niat nak [email protected] mencabul anak buah saya,atas alasan terbiasa sebab anak buah tu dr kecil dan membesar di depan mata sampai x terfikir anak buah tu da Tak boleh lagi nak dimanjakan macam dulu….Saya tetap makan hati.Atas sikap kebodohan suami dan anak buah sendiri..Hidup saya hancur.Hidup macam tak ada maruah.

krt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *