Home / Berita / anak dara saya umur 18tahun yang dahpun dok kat university tapi masih juga minum susu pakai botol,sebijik macam baby!

anak dara saya umur 18tahun yang dahpun dok kat university tapi masih juga minum susu pakai botol,sebijik macam baby!

Thanks
admin, sebagai ibu,saya merasa pelik dengan anak dara saya umur 18tahun yang
dahpun dok kat university tapi masih juga minum susu pakai botol,sebijik
macam baby!

 Susu yang di minum pun susu bubuk baby. Macam macam cara dah
sy buat untuk hentikan kebiasaan ank saya tapi tak menjadi,

 botol susu dah
tak terhitung saya buang,tapi dia beli lagi dan lagi. Bolehkan puan puan bantu
saya menyelesaikan masalah anak dara saya ni,saya sendiri tengok dia hisap
botol tu nak gelak pun ada tapi menyampah juga,

ada kot seratus botol susu
berbagai jenama n dari berbagai negara kat dalam bilik ank saya, dah macam
kedai botol susu bilik anak saya,thanks yang bersedia membantu.

krt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!