Home / Masalah sosial / Awek Melayu bengang Diganggu ketika onani dalam bilik – ini luahan tuan punya badan

Awek Melayu bengang Diganggu ketika onani dalam bilik – ini luahan tuan punya badan

Awek Melayu bengang Diganggu ketika onani dalam bilik - ini luahan tuan punya badan
Awek Melayu bengang Diganggu ketika onani dalam bilik – ini luahan tuan punya badan

Awek Melayu bengang Diganggu ketika onani dalam bilik – ini luahan dari nabila  | sebut sahaja onani atau melancap pastinya ia melibatkan golongan remaja terutamanya yang masih bujang. Namun tak mustahil berlaku juga kepada mereka yang telah berkahwin

mungkin kawan anda sendiri suka melakukan aktiviti tidak berfaedah ini sebuah kami kongsikan luahan nabila baca dahulu kesan buruk onani lelaki dan wanita

Kita telah membincangkan mengenai rangsangan yang tidak seimbang apabila lelaki melancap.

Perkara yang sama juga berlaku di kalangan kaum wanita.Bila mereka melancap rangsangan tertumpu kepada kelentit serta bibir luar faraj,

dan kurang perhatian kepada saluran faraj dan bahagian yang lebih dalam (mungkin takut kehilangan dara atau mencederakan bagian dalam )

Menurut kaedah reflexology kedudukan zon faraj dan organ yang berkaitannya adalah dalam keadaan terbalik.

Perhatikan bagaimana zon mulut faraj bersamaan dengan organ buah pinggang, zon liang faraj dengan organ pankreas, hati dan setrusnya zon pangkal faraj dengan organ paru-paru dan jantung.

Suatu senggama yang baik, batang zakar harus masuk sampai ke lubuk faraj dan mengurut setiap penjuru atau pelosok ( atau dalam buku Permata Yang Hilang – di sebut makam yang lima itu)

Hakikat dalam persetubuhan ialah menyatukan dua tubuh yang berlainan seks,di mana keseluruhan zakar dan faraj bertemu pada zon reflexology yang sepadan.

Kelentit bertemu pangkal zakar : menyatukan fungsi organ buah pinggang. Batang bertemu liang faraj : menyatukan fungsi organ pankreas dan hati. Kepala zakar bertemu pangkal rahim : menyatukan fungsi organ paru-paru dan jantung. Dua insan menjadi satu – per-satu-tubuh !!!

Nota: oleh kerana itu, adalah salah untuk meliwat – baik lelaki maupun perempuan, kerana mendatangkan mudarat kepada tubuh manusia]

Apabila seorang wanita melancap dalam suatu cara yang tidak seimbang,iaitu, secara sama rata merangsang seluruh kawasan vaginal, kelemahan di dalam buah pinggang dan saluran kencing, tekanan darah tinggi, simpanan berlebihan bendalir badan (body fluid retention), haid tidak tetap, dan banyak lagi masalah boleh terjadi.

Malangnya, adalah mustahil bagi wanita untuk melancap dengan seimbang tanpa kehilangan dara. Maka kerana itulah dalam tradisi Islam, melancap adalah haram dilakukan.

Ramai para wanita, ketika mereka melancap dengan merangsang kelentit,mengadu bahawa mereka hendak kencing. Kelentit terletak di pintu masuk kefaraj,

di mana beradanya zon reflexology untuk buah pinggang dan pundi.Ketika mereka merangsang kelentit, mereka tidak tahu bahawa mereka merangsang organ buah pinggang dan pundi mereka.

Wanita lesbian atau wanita yang kuat melancap akan lebih banyak menyimpan bendalir badan dan menyebabkan masalah berat badan berlebihan.

Ini adalah kerana rangsangan seks, yang tertumpu pada kawasan kelentit, melemahkan buah pinggang akibat rangsangan yang berlebihan dan mengurangkan keupayaannya untuk menuras bendalir badan.

Wanita mempunyai kelebihan semasa hubungan seksual. Mereka boleh mencapai orgasama tanpa kehilangan tenaga, nutrien penting. Kerana air mani mereka tidak mempunyai persamaan air mani lelaki dari segi kandungannya.

Apa yang merbahaya untuk wanita adalah kehilangan darah melalui haid.-sumber: masalahwanita

jadi seorang budak melayu yang dikenali nabila telah update statu di we chatnya diganngu ketika sedang onani dalam bilik ini buktinya

Image may contain: 1 person

jadi kepada anda yang mengenali Nabila tolong share artikel ini padanya jangan melakukan perkara tersebut bahaya pada tubuh badan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!