Home / ISU / bapak mertua yang suke tengok video LUCAH?? dia ajak anak saya yang umur 7 tahun tengok sama2!

bapak mertua yang suke tengok video LUCAH?? dia ajak anak saya yang umur 7 tahun tengok sama2!

assalam semua,, admin tq klu dapat siarkan saya pinjam fb kawan ni sebab nak tanya 1 soalan, macam mana nak buat ya klu dapat bapak mertua yang suke tengok video LUCAH??

sebab dah banyak kali sangat saya dapat ayah mertua saya tengok vid lucah ni. kat dalam hp dia penuh galeri dengan vid2 lucah jepun atau orang putih punya porn!! siap satu hari tu saya nampak  dia ajak anak saya yang umur 7 tahun tengok sama2! 😡😡 siapa x marah min.. saya bukan apa min.. sya ada anak2 pompuan jgk!

 

takut nnti jdi apa2 bila dah kemaruk sngat tgk bnda tu nnti nafsu setan pun naik!! sya suruh trus suami ckp dgn fil tolong kluar dri rumah ni secara baik. so dia pun pi la rumah ank dia yg lain pulak. tpi bru2 ni anak dia yg pompuan pun balik mengadu pasal bapak dia yang kuat tgk vid lucah tu!

 

kitorang anak2 dan menantu di x suka la min dgn perNgai fil ni.. solat, solat jgk tpi x pndai nk jGa sikit perangai tu takut kesan buruk nti. mcm mna ye, ank2 dia smua dah nasihat.

 

still x mkn jgk!! bila kitorang padam smua vid tu dlm hp dia, esok lusa akan full blik lagi!!! dia gi download kat kwn dia kot! entah la min… nak buat mcm mana lagi. sya risau.

 

smpai sya dah x berani nak tinggal anak2 kat rumah dgn atok mereka. sya mcm dah hilang respect sikit la dgn fil ni. hmmm

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!