Home / Perkahwinan / Baru2 ni dia selfie ngn gambar jantan kawan sekelas memang aku marah tapi aku kawal.

Baru2 ni dia selfie ngn gambar jantan kawan sekelas memang aku marah tapi aku kawal.

sekadar gambar hiasan

Assalamualaikum min dan pembaca krt. Aku baru kawin setahun lebih. Memng aku sayang bini aku tapi kami x pernah bahagia. Setiap hari gaduh walau hal remeh.

Bini aku belajar jauh. 3 jam jugak la nak ke tempat dia. Masalahnya bini aku ni act macam dia still single xde suami. Kuat carut babi sial f*ck macam zaman sekola dulu2. Solat memang jauh sekali. Sekali skala tinggal sekali dia x layan aku min. Malas teramat makan basuh pinggn dia punya sendri pun malas.

Semua keje aku yang buat min. Pastu kuat merajuk. Tu semua aku boleh terima min sebab aku cintkan dia. Tiap kali aku doa minta Allah beri bini aku hidayah jadi bini solehah. Aku ikhtiar usaha tawakal. Dia malas camne pun aku still terima. Tapi min dia dah sampai thp biadap ngan aku. Maki aku.

Erti hormat langsung xde min dalam hubungan kmi. Aku dah puas guna cara lembut kasar. Pastu min aku banyak kali makan hati dengan dia sebab lebihkan kawan dari aku. Bila aku wassap dia online tapi lambat2 baru balas.

Baru2 ni dia selfie ngn gambar jantan kawan sekelas memang aku marah tapi aku kawal. Dia cakap x ulang lagi. 2 3 hari lepas dia upload gambar ig ada la jantan 2 3 ekor puji bini aku lawa comel.

Dia x leh fikir ke x leh jaga maruah dia ke min sebagai bini. Peranan dia langsung xde. Aku banyak terseksa dari bahagia. Tapi hati ni makin lama makin tawar.

Apa lagi jalsn terbaik min nak ubah dia jadi baik. Malas pun x pe jnji pandai jaga kehormatan dia sebagai isteri. Minta pndpt. Tq min

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!