Home / Kejam / Berang tidak mendapat izin kahwin datok melampiaskan nafsunya kepada cucunya sendiri.

Berang tidak mendapat izin kahwin datok melampiaskan nafsunya kepada cucunya sendiri.

 

Liwat cucu pakai terung hingga meraung|Tidak hanya di perkosa dengan paksa,seorang anak gadis yang baru berusia 11 tahun Mirna juga turut di liwat menggunakan terung oleh kakeknya sendiri di desa Sei Bemban medan.

 

Dalam kejadian yang berlaku selasa 10.10.2017 lalu mirna berkata dia di tiduri dengan paksa ketika orang tuanya tiada di rumah.

“Ketika saya sampai di rumah,dia memaksa dan menarik saya kedalam bilik sebelum memasukkan tangan kedalam seluar saya”kata mirna.

 

Menurut mirna lagi ini adalah kali ke 4 dia diperkosa oleh kakeknya sendiri sejak setahun lalu.pernah katanya di turut di liwat menggunakan terung hingga meraung kesakitan.

 

“Dia pernah meliwat saya menggunakan terung dan mengugut akan menghalau ibubapa saya dari rumah jika saya menceritakan kejadian kepada orang lain‘” katanya pada pemberita.

 

Bagai manapun perbuatan jijik kakek berusia 67 tahun itu terbongkar selepas mangsa membuat laporan polis akibat tidak tahan menjadi mangsa cabul lelaki berkenan.

 

Pihak polis Perlindungan kanak-kanak Sergai medan AKP Ramadhani berkenan,mereka sudah menangkap suspek yang kematian isteri sejak 15 tahun lalu dan kini suspek dalam siasatan lanjut.

 

Menurut pengakuan suspek,motif kejadian itu berpunca dari pada anak dan menantunya tidak setuju apabila dia hendak menikah dengan seorang perempuan.

 

Berang tidak mendapat izin kahwin sejak setahun lalu,dia berdendam dan memutuskan untuk melampiaskan nafsunya kepada cucunya sendiri.

 

Selepas mendapat pengakuan dari suspek utama,kes ini sudah hampir selesai dan hanya menunggun tarikh pembicaraan di mahkamah kata AKP Ramadhani .

http://eberita.org

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!