Home / kisah sedih / bergurau manja2 dengan suami saya cubit2 manja punggung die…sekali die terajang saye tepat ke Dada.

bergurau manja2 dengan suami saya cubit2 manja punggung die…sekali die terajang saye tepat ke Dada.

Assalammualaikum semue
Terima kasih admin siar kan cerita saya DALAM KRT
Tolong hide profile saye..saya just nak share saya IBU kepada 4 orang..nak jadikan cerita suami saya xdalah teruk Sangat tapi ada beberapa benda yang saya xsuka…die klu ada free tolong bantu saya buat keje Rumah..

saya pun walawpun Suri rumahtgga saya ada bisnes on9 kecil2 an yang meringan kan beban suami..saya just nak tanya beberapa pendapat lah kenapa  yang membaca ni..ape patut kita buat klu somi menuduh anak yang kita kendong kan bukan anak die.start Dari anak no [email protected] setiap kali Bini mengandong jugak suami suruh makan ubat supaya gugur kan dengan alasan ekonomi xkukuh..sampai 1 tahap Bini sakit die buat bodoh.die jawap aku tak suka kalau kau mengandong aku dah cakap.so pandai2 lah kau sendri.ape rase perasaan mase tu.kalau yang membaca ada ditempat saye.saye sedih sangat2 kenapa sanggup buat darah daging seperti itu.

Ada cerita lain pulak.pernah kami dilanda masalah kewangan yang teruk.die cakap saye yang pembawak Malang bawak Sial. dalam hdop.ya allah padahal saya yang banyak membantu menitis air mata saye..remuk nya hati..saya bukan nak berkire tapi kalau saye berkire dengan suami rasenye tak terbayar hutang die dengan saye.

 

Ni lagi satu perangai die kalau saya punya status 1 pun die pernah nak like nak komen kalau perempuan lain die cepat like.(ada seorang perempuan yang die rapat die selalu like)kadang2 chat die ngan perempuan tu die buang dengan alasan tak nak saya cemburu pikir bukan2.kalau yang membaca ni pe pendapat korang klu somi korang padam cht alasan tak nak pkir bukan2 kalau saye..lagi saye pkir bukan2.saye tau die cht KT wassap bape banyak sebab saya ada tengok kat setting berape SMS dihantar dan diterima…ape patut saye buat sampai kadang2 otak saye ni tak boleh nak pkir.bila syaitan dah mule menguasai mule lah pkir nak mintak dilepas kan care baik.tapi tengok anak2 yang membesar kasian.saya sayang kan rumahtangga saye ni..ape patut saya buat….

 

Macam semalam saya just nak bergurau manja2 dengan suami saya cubit2 manja punggung die…sekali die terajang saye tepat ke Dada.depan anak saya yang tua.saya diam je.tapi sedih nya ALLAH je tahu.saya terus masok bilik…tibe malam nak tido Dada saya sakit Sangat macam nak nafas Susah.sampii harini..saya rase saya ni bukan Bini kot just pemuas nafsu die..kalau Bini die xlayan Dan buat saye macam tu…

 

HARAP SGT YG MMBACA BLH BG SY PNDPT YG POSITIF BKN NEGATIF.

krt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!