Home / Masalah sosial / bila pulang ke kampung aku pura2 memakai tudung dan solat..sedangkan kerja aku GR0 dikl

bila pulang ke kampung aku pura2 memakai tudung dan solat..sedangkan kerja aku GR0 dikl

hi min dan k.o.b

aku tina..aku seorang perempuan naif(pada mulanya) tapi sudah berubah setelah menjejakkan kaki di bandar..pada mulanya aku memang menjaga batas pergaulan.

 

.aku bertudung..berbaju kurung..itu imej aku sebagai sutina..tiba di bandar aku berkenalan dengan ati..ati seorang yg agak sosial..merokok berhubungan bebas dan meminum arak..ati yg ajarkan aku untuk menjadi seperti dia..aku mulanya menolak tapi lama kelamaan aku juga goyah dengan pujukan..

dari kehidupan pergaulan bebas antara lelaki dan perempuan kami semakin jauh..kami kerja menjual diri..satu hari boleh mencecah 500 hingga seribu bergantung pada hasil layanan..kami akan menggoda sesiapa yg disukai dan membawa pulang ke rumah..kebnyakan yg kami langgan adalah suami orang dan layanan begitu seronok..kebanyakan suami orang tidak berkira wang ringgit…selepas dibayar wang diberi hadiah pula..

.kadang2 kami bermain bertiga bersama ati..hari2 pasti ada cstmer yg minta dilayan ..waktu tu aku rasa seronok kerana mendapat wang yg banyak..tetapi aku semakin hanyut…tikar sejadah dah lama aku tinggalkan..bila pulang ke kampung aku pura2 memakai tudung dan solat..

 

bila di bandar aku jadi seperti biasa …sampai sekarang aku masih membuat perkara ini..entah sampai bila akan insaf…?tetapi jauh di lubuk hati aku ingin berubah…aku tak ingin hidup sebegini lagi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!