Home / Kisah / Cuba kau kat tempat aku . Kau dah tau tu laki orang, Seronok tak bertukar gambar b9g3l masing masing ? .

Cuba kau kat tempat aku . Kau dah tau tu laki orang, Seronok tak bertukar gambar b9g3l masing masing ? .

 

Bismillah
Cukup 26/9/2017 ni , cukup la tarikh keramat . Iaitu tarikh kita disatukan 2tahun lalu . Selama dengan kau , dipukul dengan kau sebelum kawin lagi , kau curang .

Kau berjanji kata nak berubah . Hakikatnye kau still dengan perangai kebudakan kau .
Kau pukul aku sampai masuk hospital , parents aku sorang pun tak tahu . Kau curang aku walaupun kita dah sah . Sampai ke harini . Dah banyak kali kantoi curang .

Aku still memaafkan , sebab kau kata nak “berubah ” .
Janji tinggal janji . Nafkah tak diberi langsung . Malah , aku yang menanggung makan pakai kau semua . Padahal dengan family kau , dengan kawan kau , skandal kau , kau sembang kata kau yang tanggung aku . Kau da gadai barang kemas aku , curi duit dlm akaun aku . Ape lagi tak cukup ?

Sampai sekarang kita sah , tapi tak sebumbung , cepat kan cari pengganti sedangkan aku berkeja keras kt sini . Bila ajak pi mahkamah kau sibuk , bila jumpe betina tu kau bebila masa je jumpe . Korang chat lucah , berbalas video . Seronok ke ? Takpe allah akn balas perbuatan hina korang . Satu je aku minta , lepaskan aku . Jgn seksa aku selagi ade ikatan . Aku terseksa . Korang nak main , nak buat dosa zina , lepaskan aku dulu

Aku takkan maafkan perbuatan kau duhaii suamiku Hafiz Bunari
Kepada perempuan tak guna , jaga la maruah kau sebagai perempuan .

Cuba kau kt tempat aku . Kau da tau tu laki org . Seronok tak bertukar gambar bogel masing masing ? . But kau still lagi nak . Sokay . Karma allah itu pasti .

Aku sikit pun tak sedih , tapi terkilan n kecewa

. Tujuan aku post , biar kau bg respon utk urusan cerai , bkn dari terus hilangkn diri . Lepaskan je aku , tu je aku mintak . Pulangkan semula barang kemas yg dah kau gadai , dan ganti semula duit yg dah kau curi dalam akaun , tu saja

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!