Home / Cinta / dah 7 bulan aku b3rsedudukan dengan suami orang hinggalah aku dapat hadiah sebuah rumah

dah 7 bulan aku b3rsedudukan dengan suami orang hinggalah aku dapat hadiah sebuah rumah

salam min dan kob..aku nk kongsi kn kisah aku ada kekasih dan dia suami orang.kami kerap terlanjur boleh dikatakan setiap kali bjumpa pasti telanjur.pada Awalny aku xnk tp dh nafsu mguasai diri kan jd paham2 je lah..

 

sekarang ni kami dh macam suami isteri..dia belikan aku apartment dan aku tinggal situ setiap hari selasa dan kamis dia akn pulang rumah aku dan hari2 lain rumah wife dia..hari selasa dan kamis dia gtau wife cakap outsttion tapi dia datang tidor rumah aku.

 

wife dia sampi sekarang pun tak tahu.kami dh berhubungan macam ni selama 7 bulan.kalau [email protected] di mana2 masing2 buat seolah2 tidak kenal.tapi dia sangat marah kalau dapat tgkap aku keluar dengan lelaki lain.dia sering taburkan aku dengan wang ringgit itu yg buatkan susah aku nk melangkah pergi dari hidup dia.pernah dulu kami gaduh berat dan aku nk tinggalkan dia tapi dia cari aku sampai dapat.

 

sekrang ni perasaan yg biasa2 sudah bertukar mrnjadi terlampau syg.kekasih aku berjanji nak menikahi aku disebab kan aku hamil 1 bulan.aku sendiri pun xpasti hamil anak siapa.tapi dia bersungguh2 ingin btgg jawab.kalau aku berkawin dengn kekasih dengan syarat aku mesti tinggalkan dunia aku.tak boleh terlampau bebas.

kerja pun dia xizinkan hanya duduk rumah jaga anak.tentang hubungan dia dan wifenya aku xnak masuk campur tapi dia ada mengadu kan pada aku dia dah xsehaluan dengan wife nya

 

.dia dh jemu tengok muka wifenya.srtiap apa yg diluah tentang wife nya aku kurang bminat. dia nk stay or cerai dengan wife nya sekalipun aku xpeduli cuma aku bingung nak berkawin..atau gugurkan kndungan ?aku tahu aku bakal dikecam hebat tapi.aku tiada pilihan.tq min hide kan fb aku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!