Home / Perkahwinan / dah la [email protected] dengan pendatang asing…pengotor pulak tuu suamiku…

dah la [email protected] dengan pendatang asing…pengotor pulak tuu suamiku…

Salam min. Minx hide fb aku min. Mcm ni.. Aku dah berkawin.umur aku 28. Dah 4 tahun berkawin dah min. Kawin pon atas dasar suka sama suka min. Laki aku umur 31.kami duduk ampang. Skg ni aku xtau la min knp aku dingin jr gan laki aq min. Mungkin Sebab perangai dia rasanya.
. Dulu dia pnh tikam belakang aku min. Zina gan pmpn warganegara asing. Aku xtau min. Bila kantoi.. Merayu2 mnx ampun. Aku ugut nk tinggalkn dia. Dia xnk. Hati aku jgn ckp remuk. Sebb Rupenyeee waktu aku jdi tunangan dia. Dia pnh Zina gan pmpn yg sama. Jubakeeeee ko husband..! Pmpn tu dh dihantar ke negara dia. Aku rasa nk sepak2 dua ekor. Mencerlung aku pandang dorg. Kecik je aku pandang korg bdua.tp bnda da belalu. Mmg dia btobat min. Mmg nmpk. Now dia da stop bnda tu. Mmg spnjng masa gan aku je.
Tp kejap xlama min. Biasa la kaki motor x.. Bukan rempit. Sbb dia main moto besar yg bkuasa tinggi. Keje dia bagus. Lupe nk ckp now aku surirumah n mengajar budak2 belajar. So, dia da stop sbb mmbe dia Smua tikam belakang dia. Padan muke ko.. Aku dh ckp degil. Now ko g la kat kawan2 ko syg. Dia ni jnis buat lg mnx maap buat lg mnx maap. Smpi aku jdi Bosan. Tp aku xtau la knp min aku bole bsabar gn dia ni. Dia baran. Aku pun baran. Aku ngaku mmg aku suka me lawan ckp dia. Dia yg ajar aku jdi mcm ni.
Dlu aku jnis ape dia hamun aku diam.. Aku kawal. Tp. Smpai tahap aku mmg xleh nk kawal dh. Aku ckp lepas. N dia Sedar mmg itu Punca dia. Sbb dia sndri cakap gagal didik aku. Then dia pnh ckp bahagia ke gan dia.. Aku diam. Dia tau aku xbhgia tp aku tahan jugak. Aku xda anak gan dia sbb pnh kguguran. Smpai skg xda rezeki lg. Bukan xnk anak. Spa la xnk. Sampai aku nk sumbat mulut makcik2 bawang puaka perli tnye psal anak.aku ckp je. Makcik ni nk meninggal bile. Amalan Agak2 ckup x ckp mcm ni..
Mcm dh dekat je tanda2 makcik ni. Dh geram. Hamek ko org tua! Dusyum!!!! OK smbung lg.. Tah la. Min. Lg 1,bile bersama mak Aii aku xtahan Bau dia min. Mulut Bau rokok. Badan Bau tengik. Aku bukan xpnh beli supplement aku beli min. Tp sudhnye dia xakan Makan. Katanya tu racun. Geleng kepala aku.. Smpai skg nk bsama aku rasa agak mcm ala2 Geli skit. Kepada lelaki kat lua jgn tau nk komplen bini tau korang pun lebih Kurang. Berbau Kdg2.. Aku Kdg2 tlg mndikan dia. Sabar betul aku layan kerenah dia min. Umo dh bpe x matang lg perangai. Keluar gn aku je Kdg2 Malu aku sbb pakaian dia min. Bukan aku x sediakan..
Dia Ikut kepala dia je.. Penat mcm ni min. Last2 aku buat cara aku. Aku mmg suka bgaya. Sejak bujang. Makeup. Tp aku xsuka tebal2 makeup mcm pmpn skg. Mcm hantu dh aku tengok. Ckup sekadar lipstick n celak n kening. Aku suka pen jaga an diri mcm spa… Aku siap buat sndri kot Bertangas bagai. Mandi herba. Aku pakai lawa pun Salah. Pakai biasa tp simple pun Salah. Katanya selekeh. Org lain dok ckp mmg cntik. Smpai keluarga dia pun geleng kepala tengok dia. Bukn keluarga aku je tau. Keluarga dia.
Dorg siap ckp sabar betul kamu dgn dia. Laki aq ni mmg suka hamun. Dulu perang besar sbb kuaga aq x ajar tau ckp mcm tu. Mulut dia mmg aku rasa nk tampar2.. Bkn xpnh tepuk.. Aku tepuk selamba je.. Nk ajar dia. Bengang dia. Padan muke ko jantannnnn. Cuma aku Pening la mcm mn nk ubah perangai dia ni. Dia sndri ckp aku dh brubah skg. Ye min betul. Aku brubah sbb dia. Tp aku xda jantan lain mcm pengadu2 krt sblum ni. Curang la ape la. Aduh Ai murah betul u olls ni. Aku jnis mmg setia walaupun mcm ni. Kdg2 tu dia naik tgn gan aku.
. Aku geram aku stonecold dia. Sbb aku mmg kasar. Kasar2 pun aku lembut gak gan dia. Dgn suami kene la kecuali mmg mendidih tahap Kamehameha mmg kene seat la dia gan aku. Mcm mn lg ye cara nk tegur dia ni. Pening kepala aku ni.. Tq min. Muahhhhh skit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *