Home / Berita / Gambar Bentuk Dan Bahagian-bahagian Faraj Wanita – kenali 30 rupa bentuk alat sulit wanita dan fungsinya

Gambar Bentuk Dan Bahagian-bahagian Faraj Wanita – kenali 30 rupa bentuk alat sulit wanita dan fungsinya

berita harian – Gambar bentuk kemaluan wanita serta fungsi-fungsinya 

Bentuk faraj wanita berbeza beza diantara satu sama lain. Dikatakan lebih daripada 30 bentuk faraj wanita dapat dikenalpasti dan mungkin lebih. Fungsinya sama namun bentuknya berbeza diantara satu sama lain. 

Jadi jangan ingat faraj anda sama dengan kawan anda. Ia bergantung kepada genetik dan juga keturunan wanita berkenaan.Nafsu dan keupayaan seks setiap individu juga berbeza antara satu sama lain.Sebab lain ialah kejadian yang tuhan jadikan berbeza beza.

Ada diantaranya mempunyai bibir yang tebal dan ada yang tidak kelihatan. Inilah yang menjadikan setiap wanita sangat unik. Malah bentuk badan juga berbeza. Tidak kiralah bentuk bagaimanapun faraj ini, ia bertindak sebagai organ pembiakan dan juga seks kepada wanita selain daripada untuk membuang air kecil.

Bagi yang mereka yang dah berkahwin, gunakannya untuk merapatkan hubungan suami isteri. Bagi yang belum berkahwin, jagalah ia untuk masa hadapan. Jangan terlibat dalam sebarang aktiviti seks luar nikah. Ia merosakkan keturunan anda kelak.

Jadi jangan risau tentang rupa bentuk faraj anda yang berbeza sebab sememangnya bentuk setiap individu adalah berbeza. Anda tidak perlu bandingkan dengan imej yang anda jumpai di internet.

Berikut adalah bahagian-bahagian yang terdapat dalam faraj wanita

http://2.bp.blogspot.com/-K2s3DoVaCHU/U2Wzxd64QbI/AAAAAAAAUH8/mtG7qvNIie0/s1600/bahagian-bahagian+dalam+faraj.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!