Home / Masalah sosial / Isteri keluar cari rezeki, suami kerjakan adik ipar hingga lembik dirumah

Isteri keluar cari rezeki, suami kerjakan adik ipar hingga lembik dirumah

Isteri keluar cari rezeki, suami kerjakan adik ipar hingga lembik dirumah
Isteri keluar cari rezeki, suami kerjakan adik ipar hingga lembik dirumah

Isteri keluar cari rezeki, suami kerjakan adik ipar hingga lembik dirumah– Niat seorang pelajar perempuan yang ingin membantu kakaknya menjaga anak-anak mengundang bala apabila dia menjadi hamba s3ks oleh abang iparnya.

Mangsa yang berusia 15 tahun di telah diperk0sa semenjak Mei 2014 membuat laporan polis di Balai Polis Bukit Beruntung pada minggu lalu kerana sudah tidak tahan sering dir0g0l oleh lelaki itu.

Mangsa yang berasal dari Pahang difahamkan sebelum ini bersetuju untuk membantu kakaknya yang menetap di Seksyen BB8, Bukit Beruntung.

Mangsa diminta menguruskan anak saudaranya yang masih kecil itu semasa kakaknya tiada di rumah kerana keluar berniaga.

Mangsa juga mendakwa dia telah dir0g0l berulang kali oleh lelaki yang berusia 30-an itu. Mangsa mendakwa pernah cuba melarikan diri tetapi gagal kerana suspek menyembunyikan kunci rumah.

Suspek juga telah mengugut mangsa agar tidak menceritakan kejadian yang berlaku kepada kakak atau keluarganya di kampung.

Mangsa bagaimanapun bertindak membuat laporan polis selepas tidak tahan dengan sikap abang iparnya itu yang didakwa kerap menyeksa dan memukul kakaknya tanpa balas kasihan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!