Home / Info wanita / Isteri saya akan demam panas dan mengalami kemurungan jika tak peluk bantal bucuk

Isteri saya akan demam panas dan mengalami kemurungan jika tak peluk bantal bucuk

sekadar gambar hiasan

Assalamualaikum KRT mohon hide profile sy yer.. Sy nak minta pendapat pasal wife sy. Sy guna fb adik sy so pihak krt jgn tkjut 😅

Ok citer dia mcm ni.. Sy dh nak masuk setahun berkahwin. Isteri sy baru mengandung 3bulan. Kami hidup bahgia tapi isteri sy ni mmang tak boleh renggang dgn bantal busuk dia.. Mak mentua sy cakap kat sy yg isteri sy ni dari kecil lagi mmg ada bntal busuk. Pernah sekali bantal dia hanyut dalam sungai..

Isteri sy demam panas seminggu n mengalami kemurungan. Kesian pun ada.. Sampai dah kahwin ingatkan dah berubah..isteri sy bila tidur dia mesti peluk bantal.. Dan mmbelakangi sy, tgk tv pun peluk bantal. Pernah sy nak pinjam bantal dia.. Tapi dia marah sy balik 😅 Pernah jugak sy sorok bantal dia. Dia menangis tapi sy buat tak tahu jer sy ckp sy xnampak. Sy sorok kat local office sy hehe,

sy nak tngok reaksi dia. Baru 3hari tak jumpa bantal busuk dia.. Isteri sy demam panas, bila sy tanya kenapa tertiba demam panas. Sebelum ni okay jer. Dia cakap sebab dia tak dpt peluk bantal busuk dia.. Sy ckp kat dia peluk lah sy sbgai peganti bantal busuk.. Tapi dia kata tak sama..

Geram jugak sy tapi sy still cool😎 Dah seminggu pun demam tak pulih.. Sy kesian kan dia.. Sy bg dia and cakap baru jumpa kt bawah katil.. Dia dah tak hirau dah alasan terus peluk bantal. Tapi sy dh basuh dulu hahah monyok terus muka dia.. Lepas tu dia masuk bilik letak perfume dia

. Sy hairan tak tahu apa yg dia gemar sngat smpai sy diabaikan.. Mcm mana kalau ada anak nanti. Anak nak tumpang baring tak psal kena marah free2 macam sy 😅 sy buntu ni. Minta pendapat semua

krt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *