Home / semasa / Kerana terlalu cantik doktor wanita nyaris dirogol lelaki gila seks

Kerana terlalu cantik doktor wanita nyaris dirogol lelaki gila seks

Kerana terlalu cantik doktor wanita nyaris dirogol lelaki gila seks
Kerana terlalu cantik doktor wanita nyaris dirogol lelaki gila seks

Kerana terlalu cantik doktor wanita nyaris dirogol lelaki gila seks  – Seorang doktor muda cantik berinisial R nyaris dirogol di rumahnya di daerah Kota Baru, Kota Jambi. pelaku kerap mengintip mangsa dari balik jendela sehingga nafsu mangsa yang berkerjaya sebagai doktor.

Kejadian bermula ketika mangsa ditinggalkan pergi loleh suaminya keluar bandar. Apabila malam, pelaku yakni Aan Amril (31) mematikan NCB elektrik rumah mangsa. Apabila mangsa keluar rumah untuk memeriksa pelaku muncul dari belakang lantas memeluk dan menyekat mangsa.

Beruntung mangsa sempat berteriak sehingga jiran tetangga datang membantu, mangsa lantas melapor kejadian ke polis Kotabaru. Kapolresta Jambi, Kombes Pol Bernard Sibarani mengatakan pelaku akhirnya berjaya ditangkap selepas laporan dibuat.

polis berkata, dari hasil pemeriksaan pelaku, diakui jika mangsa sudah lama diintai, bahkan pelaku kerap mengintip mangsa dari balik jendela sambil menunggu masa untuk melancarkan aksinya.

Ia menambah, dari keterangan pelaku dan saksi, suspek mempunyai kebiasaan mengintip wanita tersebut di persekitarannya. “Sementara ini baru satu mangsanya, belum ada mangsa lain,” kata Bernard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!