Home / perkahwinan / Memang aku dapat rasa dara dia, aku sangat jahat Akhirnya Ini Ujian Allah terhadap aku – kisah ini buat kami sedih

Memang aku dapat rasa dara dia, aku sangat jahat Akhirnya Ini Ujian Allah terhadap aku – kisah ini buat kami sedih

Memang aku dapat rasa dara dia, aku sangat jahat Akhirnya Ini Ujian Allah terhadap aku - kisah ini buat kami sedih
Memang aku dapat rasa dara dia, aku sangat jahat Akhirnya Ini Ujian Allah terhadap aku – kisah ini buat kami sedih

Memang aku dapat rasa dara dia, aku sangat jahat Akhirnya Ini Ujian Allah terhadap aku – kisah ini buat kami sedih |Assalamualaikum min….Tlg hide profile ni. Dan sebelum tu aku nak ucapkan takziah untuk wife aku yg subuh tdi baru meninggal dunia sbb nak lahirkan zuriat aku ni.

Aku x sengaje bace luahan wife aku kat KRT ni lepas aku buka fb die. Yg pernah kecam wife aku sebab die x de maruah diri ke ape ke tlg delete lah koment tu.

Sbb semue ni bukan die yg slh, aku yg salah. Die pregnen sebelum aku kawin dgn die. Sbb mase tu memang aku sengaje nak buat die tido dgn aku. Die pun x tau macam mne kejadian tu.

Sebelum aku sentuh die memang x de sesiape tebok die. Aku kawin dgn die di Thailand sane bkn sbb aku ni ade wife lain. Sbb aku ni x nak ade org tahu kalau aku ni dah buat anak org ni mengandung.

Maklumlah, kerje aku ni bagus. Almr wife aku ni keje kede makan je. Ramai org kenal aku. Sbb aku pun x nak kenkawan aku kecam kalau aku ni dpt wife keje kede.

Org pun kenal aku ni x de gf. Sbb aku ni dah frus masa putus tunang 3 thn yg lalu. Memang mase aku tahu die tu pregnen shock juga lah. Aku terus bincang dgn die, aku pujok die aborsi baby tu.

Awal die tu setuju, tapi selang sebulan die lalu call aku n kate x nak buang baby tu. Kami bincang lah sekali lagi. Die minta aku kawin dgn die. Aku pun setuju tp dgn syarat lpas baby tu lahir kami mesti bercerai.

Aku pun x nak family aku ni tahu kalau kami bekawin. So aku putuskan ajak die kawin kat Thailand sane. Lpas tu aku daftar kn pula perkawinan kami tu. Sbb almr wife aku nak baby ni ade bapak.

Lepas tu aku suruh die tinggal kat flat n aku dgn family aku ( mak , bpk n adik beradik aku ) Sekali2 kalau aku hantar keperluan die tu. Memang die nampak happy. Die selalu masak untuk aku.

Layan aku macam aku ni suami yg syg die lah. Aku penat balik keje die urut2 aku. Sesekali memang aku tido dgn die. Kadang masa die tido ni aku berfikir lah juga.

Patut ke aku ni perlakukan die mcm ni? Tpi sbb hati aku dah tawar jdi aku pun berhenti nak berfikir. Sekarang aku baru sedar mase die dah x de. Aku baru rase syg dgn die.

Tpi memang lah dah lambat. Yg aku sak ni..masa aku tahu wife aku meninggal. Mak aku yg call, mak aku suruh aku dtg dkat hospital. Dah bemacam lah yg bemain di minda aku ni. Sampai hospital bpk aku terus bagi aku penampar.

Aku fikir ade sesiape family masuk hospital rupenye sekali aku buka penutup mayat tu.Allahu….memang betul2 penyesalan yg dtg. Korang dpt bayangkan lah mcm mne rase nye. Tetibe bpk aku seret aku keluar , bawa aku pegi ke bilik baby.

Die tunjukan anak aku yg baru keluar tu. Memang sebijik macam muke aku. Makin jadi lah penyesalan aku hari ini. Family aku kecam aku. Adik perempuan aku pun kecam aku.

Die kate macam mane along boleh buat mcm ni dgn perempuan. Adek ni perempuan, kalau adek yg di buat lelaki macam tu ape yg along buat? Belum lagi mak aku ,

die betol2 kecewa dgn perangai aku ni. Rupenye mak aku memang becarik dg wife aku ni dah 7 bln. Sbb mak aku pernah di tolong wife aku mase di keje kat kede.

Mak aku pun rupenye ade niat nak jodoh kn aku dgn die. Ya allah….rahasia mu ni benar2 aku x faham. Aku dah di bagi istri yg baik mcm tu tp aku x sedar.

Mcm mne aku ni nak pertanggungjawabkan semue nye kelak. Aku menyesal pun x de gune lagi. Adek….abang minta maaf. Abang dah buat x adil dgn adek masa ade hidup.

Abang x bagi adek masa untuk jadi istri abang… Selamat jalan bidadari ku…. Abang akan jage baby kite ni- KRT/

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!