Home / Kisah / netizen kongsikan p0rt [email protected] pasangan remaja melayu paling popular di pasir gudang

netizen kongsikan p0rt [email protected] pasangan remaja melayu paling popular di pasir gudang

 

disaat-saat Malsysia dilanda masalah kegawatan ekonomi yang kian meruncing manakala pihak pemimpin sibuk dengan kepentingan politik masing-masing golongan remaja masih leka membuat maksiat demi meuaskan nafsu serakah mereka

berikut perkongsian daripada page perkongsian info

salam admin.. Sy ade info tmpt yg salu bdk2 wat tmpt nafsu mereka bley x admin viral kn supaye xde ade lg yg dtng utk melempiaskn nafsu mereka..taman bukit layang2 pasir gudang johor bahru .. ni video nya..

 

sebelum itu ini kisah yang berlaku kepada seorang gadis kerana berzina akhirnya ditinggalkan teman lelaki ikuti perkongsian dibawah

kepada kaum lelaki bayangkan jika anda lakukan perkara ini kepada pasangan anda cuba bayangkan jika adik perempuan anda dilakukan sebegini jadi apa yang anda buat pasti akan berlaku kepada keluarga anda juga

“Saya sedang mengandung lapan bulan. Saya perlukan tempat untuk bersalin. Ibu dan bapa dia tahu anak dalam perut saya adalah anak dia. Saya pernah tidur dengan dia di rumah dia.

Ketika itu ibu dan bapa dia tidak berkata apa-apa. Sekarang mereka mendakwa, entah anak dalam perut ini anak jantan mana. Saya tidak mahu buat laporan polis kerana kasihankan dia.

Dia sedang menjalani latihan (badan beruniform).Malah pegawai di situ beritahu, tak payahlah report, kasihan dia. Nanti saya hantar awak ke JKM. Dia orang ada tempat bersalin”

diantara sedutan laporan yang dibuat kepada agensi berkenaan. Masalah pembuangan bayi samada di kalangan remaja atau orang dewasa bukanlah sesuatu yang perlu disimpatikan. Lain pula kata sesetengah ahli NGO. Ggolongan yang membuang atau memusnahkan bayi adalah mereka yang memerlukan perhatian.

“Perhatian” ini diandaikan dan di sinonimkan NGO sebagai ‘masih ada yang menyanyang”. Suatu andaian atau kiasan yang tidak masuk akal.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!