Home / Kejam / Ngeri….Dir0g0l Sehingga Tumpah Darah Akibat K8maluan Koyak Sebelum Meninggal.

Ngeri….Dir0g0l Sehingga Tumpah Darah Akibat K8maluan Koyak Sebelum Meninggal.

 

Ngeri….Dir0g0l Sehingga Tumpah Darah Akibat Kemaluan Koyak Sebelum Meninggal.

Seorang petani yang hendak berehat dipondok sawahnya dikejutkan dengan penemuan mayat seorang remaja perempuan setengah b0gel di percayai mangsa r0g0l dan bunuh dalam kejadian yang berlaku semalam di Pasuruan, Jawa Timur.

 

 

Lebih memilukan apabila keadaan mayat cukup mengerikan, dimana muka lebam-lebam dan kemaluan mengalami pendarahan seperti disumbat dengan sesuatu yang keras. Selain itu kepala bahagian belakang mangsa juga mengalami cedera parah.

Mangsa di kenali sebagai Eka Yuniarti, 17 tahun dipercayai hilang sejak semalam selepas keluar dari rumahnya dalam perjalanan ke tempat kerja.

 

Ketua Polis Pasuruan, AKP Tinton Yudha Riambodo berkata, pihaknya terus ke lokasi kejadian selepas menerima aduan dari penduduk kampung.

“Selepas disiasat, mangsa dilaporkan hilang sehari sebelum kejadian. Barang bukti berupa jaket warna biru, seluar jeans dan barang-barang lainnya menguatkan mangsa adalah remaja yang dilaporkan hilang sebelumnya,” katanya.

 

Bagaimanapun katanya lagi, dari keadaan mayat dan hasil bedah siasat yang dilakukan semalam, penemuan mayat remaja berkenaan sebagai pembunuhan dan r0g0l.
Selain mayat memiliki luka di seluruh badan, keadaan bahagian intim mangsa juga mengalami pendarahan teruk.

 

”Pihak kami percayai mangsa di r0g0l terlebih dahulu sebelum dibunuh. Tapi motif kejadian masih dalam siasatan,” katanya.

Sehingga berita ini di tulis, pihak polis wilayah itu masih belum menahan mana-mana individu yang dipercayai memiliki kaitan dengan kes berkenaan.

http://www.sensasimedia.com

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!