Home / Berita / Orang Melayu UMNO Menegakkan Islam Lebih Bijak Dari Para Nabi – Shariman

Orang Melayu UMNO Menegakkan Islam Lebih Bijak Dari Para Nabi – Shariman

Sejak Akhir-akhir masyarakat melayu semakin biadap mengeluarkan status. Jelas sekali kenyataan yang dikelarkan melambangkan betapa jahilnya manusia spesis ini. Jika mahu berpolitik pun terpulanglah kerana ia hak masing-masing tapi apabila terlalu taksub dengan parti politik maka tak kira soasa dan pahala
Sekeping print screen menjadi viral dilaman sosial yang dipost oleh Shariman Immortal Omar dengan status

Nabi Muhammad tu bangsa arab.Islam sampai ke bangsa arab,Lu sendiri boleh tengok bangsa arab tu duk berbunuh sesama sendiri je kerjanya dari dahulu hingga sekarang.Islam sampai ke bangsa melayu lu boleh tengok negara melayu aman makmur dengan ajaran agama islam.Sebab tu lah orang melayu umno menegakkan islam lebih bijak dari para nabi dan rasul.

Status bodoh ini telah mendapat ramai perhatian ada yang menyokong statusnya dan ada juga yang mengecamnya jadi jika anda ras ingin menasihatinya bolehlah pm beliau seperti nama dibawah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!