Home / Berita / PERMATA NEGARA-ANAK SAYA BERUSIA 3Y DILARANG BERAK DAN KENCING SEPANJANG SESI PERSEKOLAHAN

PERMATA NEGARA-ANAK SAYA BERUSIA 3Y DILARANG BERAK DAN KENCING SEPANJANG SESI PERSEKOLAHAN

Maafkan saya berkongsi cerita disini… mohon pandangan ibubapa disini untuk meyelesaikan isu ini… mohon baca aduan scrnsht..

Adakah patut saya sebagai ibubapa memanjangkan isu ini kepada atasan supaya guru terbabit dikenakn tindakan?? Wajarkah???

antara komen ibubapa yang hantar anak ke tempat tersebut

Siti Azliela Omar
Siti Azliela Omar Anak
sy pernah didenda tidur di dalam toilet selama 2 jam kerana terkencing
mase tido… menangis2 ank sy dlm tu pon diorg x hiraukan… tp mase tu
sy terlalu bodoh sbb x bw benda ni ke peringkat atasan! Sungguh saya
menyesal… mase ni umur ank sy 3 thn…
Jujur
sy kate sy x pernah nk memaafkn cikgu2 tersebut… sayu hati sy seorg
ibu! Hanya sy menanggung.. 
 bukan cikgu2 tersebut!!!! Buat akk pengadu
mmg wajar aduan ni smpei ke pihak atasan….
Bukannyer nak jaga nama guru dan nama permata tersebut!
 Rohana Alias Sis
Siti Azliela omar,sungguh sedih bila akk.membacanya,tp sayang sis
terlalu lemah….ketika itu sehingga x terdaya nak melaporkan ke pihak
atasan.sepatutnya tidak wajar di biarkan pekara ini berlaku tampa
mengambil tindakan yg sewajarnya…saya pasti anak sis mengalami troma
kan….kesian ank sus
GulaGula Kapas Coffee Mate…sy
amat bersetuju…bukan begini caranya nk meluahkan pendapat or nk wat
aduan…biar lah pada tmpat yg betul n saluran yg betul jd xde lah isu
aduan xd endahkan…boleh deret ke laman web PEMATA NEGARA ke…tuk
pengalaman sy tuk d kongsi…tul
pengetahuan jugak…sy pn hantar ank ke Pemata gak…Alhamdulilah selama
3 tahun xde pulak melalui pengalaman mcm ni Alhamdulilah d kelilingi
Pendidik2 yg hebat2 n baik2…jgn lah kerana nila setitik rosak susu
sebelanga…tu je..sekian… 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *