Home / Berita / saya balas dendam kat isteri saya.. saya bercinta ramai perempuan..

saya balas dendam kat isteri saya.. saya bercinta ramai perempuan..

assalamualaikum admin.. hide nama fb kawan saya. saya dah berkahwin.. saya dengan isteri bercinta masa umur 15tahun. isteri saya ni anak orang kaya.. masa zaman sekolah dulu. saya tak hensem. isteri saya cantik dan dia playgirl.. saya sabar je sebab ikhlas nak dia. isteri saya selalu hina saya masa zaman sekolah..

saya cari pakar muka dan sekarang umur saya 22tahun. hensem dan sado.. kami kahwin umur 20tahun. masa awal perkahwinan memang indah je. lepastu saya buat perangai dengan isteri saya.. saya balas dendam kat isteri saya.. saya bercinta ramai perempuan.. masa dia prengnant saya buat tak tahu.

. sehingga dia bersalin saya langsung tak teman dia.. masa berpantang pun saya buat hal.. dia berpantang dengan nenek dia.. tapi dia tak lupa sediakan makan minum saya.

. saya gunakan rupa sy untuk mainkan perempuan.. saya memang laki tak guna minn.. saya buat isteri saya menangis.. sekarang saya dah menyesal. saya minta isteri ampunkan dosa2 saya. isteri dah lama maafkn saya. kami mula kehidupan baru. saya cuba jadi suami yang terbaik.. saya bahagiakan isteri serta anak saya.

. saya banyak tolong dia buat kerja rumah dan jaga anak.. tarikh 12/10 isteri saya bagi hadiah paling bermakna untuk saya.. dia prengnant anak kedua saya.. saya seronok sangat! saya cium isteri dan peluk isteri saya.. sebab saya nak tebus balik kesalahan yang dulu. semalam saya plan nak bawak isteri tempat romantik

. saya dengan dia je.. anak saya tinggal kat rumah mak saya.. saya siap tempah tempat tu lagi.. tapi malahnya ex yang saya mainkn dulu berdendam dengan saya. dia call saya berkali2 tapi saya tak angkat.. sebab masa tu saya tengah mandi dan isteri sibuk bersiap diri.. anak saya perasan fon asyik bunyi je..

lepastu anak bagi kat isteri saya.. macam2 perempuan tu buruk saya. dia bagitau isteri tengah mengandung anak saya 4bulan.. memang segala plan saya semalam hancur macam tu aje.. isteri minta saya settle dengan perempuan tu.. saya cuba jelaskan dengan isteri. mcm tak jalan jee..

saya difitnah. memang dulu saya mainkan perasaan perempuan. tapi saya tak buat benda macam tu.. bila sy ajak pmpuan tu buat chek. dia melarikan diri.. tujuan dia nak rosak rumah tangga sy.. sy nak report polis tapi isteri mcm tak sokong sy.. skng dia tak bercakap dgn sy sngt..

bercakap bila perlu jer.. sy rindu isteri sy yg dulu.. isteri sy skng fokus dngn bines dia. isteri sy ni fames kat ig dan fb. sebab dia jual macam2 produk..

sy plak kerja kat syarikat ayah dia.. kami hidup dalam kemewahan.. Alhamdulillah takde masalah kewangan.. skng isteri sy lebih kepada customer dari sy.. hari ni sy bangun awal kemas rumah dan sediakan sarapan.. isteri macam tak pandang.. sedihnya hati sy minnn..

sy ingt nak bawak isteri dan anak keluar berjalan. dia buat bodoh je. apa patut sy buat?? akak2 krt tolong bagi tips utk sy.. sy sngt cintakan isteri sy.

dia adalah isteri yg terbaik utk sy.. dia segalanya buat sy.. hari ni sy sunyi sngt. sy takde tmpat nak bermanja.. harini sy tak ada selera nak makan sebab fikir isteri sy.. tolong bntu sy akk2 krt..

dia dah tawar hati dengan sy ke? tpi dia takde minta cerai dengan sy. dia cuma tak bnyk bercakap.. tolong sy yaa…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!