Home / Perkahwinan / saya mangsa r0g9l bergilir 4orang,syukur suami dapat terima saya hingga jadi wanita seperti ni..

saya mangsa r0g9l bergilir 4orang,syukur suami dapat terima saya hingga jadi wanita seperti ni..

 

salam min…jangan lupa tutup nama ai ye..ni acc betul..saya terpangil untuk share kisah saya,saya terbaca kisah sorang mangsa rogol dan berkahwin dengan duda…

 

saya cerita kisah saya…saya jugak dulu masa umo 15tahun saya juga mangsa rogol bergilir 4org…siap acu kan pisau untuk bunuh,kawan perempuan saya sendiri yang tingalkan saya berseorangan time tu…saya dah naik takut time tu apa la nasib saya malam ni ..adakah saya akan mati di tangan mereka salah seorang dari dorg hantar saya pulang walaupon x sampai ke rumah saya hafal no plat moto..malam tu jugak kena paksa buat report polis..nasib saya terlintas untuk hafal no plat..cukup itu yang saya cerita kerana terlalu panjang

saya kena tahan di hospital selama 3minggu. ..org x dikenaliang x boleh masuk..salah sorang dari suspect belom ditangkap..sebab tu kena tahan lama dihospital

selepas semua selesai…saya terjumpa dengan seorang lelaki 1bulan selepas kes saya…lelaki itu adalah suami saya. ..saya cerita semua kisah saya..alhmdulilah dia terima seadanya..dia tidak pernah pukul saya jentik..malah dia sangat romantik dengan cara percakapan sehinggalah sekarang sudah memiliki 3org sahaya mata…

.perangai dia masih sama tidak pernah berubah..
masih romantik…dia trima saya seadaanya..dia didik saya sehinga saya berlitup..(berpurdah)..dia suka saya pakai tudung labuh ..semua tudung dia yang request..semua labuh sehinga lutut…alhmdulilah syukur…dia terima saya seadanya..x pernah kedekut..apa saya nak semua dia bagi..sekarang kami sudah 8tahu, berkawin ,saya berkahwin masa umo saya 17..suami umo 28 mas tu..saya kenal dia pon masa umo 15tahun dicafe my mum..dia selalu lepas disitu..

 

saya harap lelaki diluar sana..didik lah isteri anda seadanya..dia x cantik..anda ubah dia kasi cantik…jangan kerana kisah silam dia…anda boleh pijak sesuka hati hina dan terus hina…kamu ingat org seperti kami ini x pernah lupa akan kisah kami…sehingga harini jika saya ingat.saya akan nangis sorang kenang nasib tu….

itu la sikit kisah saya

doakan kami hingga ke jannah

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!