Home / Berita / saya mengandung anak luar nikah tapi saya taktahu menahu nama sebenarnya dan tempat tinggal lelaki yang mandulkan saya

saya mengandung anak luar nikah tapi saya taktahu menahu nama sebenarnya dan tempat tinggal lelaki yang mandulkan saya

tolong hide kan saya

umur saya 23tahun dan ada seorang anak
bsama dengan 1 laki brusia 37tahun yang sudah ada isteri, masa saya usia
20tahun saya ada cakap dengan dia melalui email yang saya prgnant anak
dia, tiba2 dia lari tak mau tanggungjawab, bila anak saya sudah brusia 4
bulan, dia datang balik cari saya, kami hanya bhubung melalui emali
saja, 

saya tidak tahu nama sebenar dia, tak tahu nombor hp dia, tak tahu
rumah dia, saya hanya kenal dia dengan nama palsu yang dia bagi
jer, lepas anak saya brusia 4bulan dia datang cari saya, dia nak sngat
jumpa baby yang saya lahir tu, dia bagi duit, beli pakaian, susu, brapa
bulan kmudian dia lari lagi, hampir 2tahun tiada khbar dari dia, dah
2tahun dia tiba2 datang balik cari saya melalui facebook, dia cari kami
balik sbb alasan nye dia risau dan tak dapat lupa anak saya, skg anak
saya dah 3tahun, dia kata dia myesal sbb dah buat saya prgnant dan patut
dia tanggungjawab, dia janji dia takkan lari lagi,tapi dia ada isteri
yang sah,

 dia slalu cari masa yang sesuai untuk bsama saya dan anak,
saya rasa bsalah sebab ganggu suami org, kalau dia ajak pi makan luar
or shopping memang saya tolak sbab saya tak mahu org tgk, saya tak nak
rumah tangga dia rosak gara2 saya, jadi saya hormat dia, sehingga
sekarang saya tak tahu dia tinggal dimana, nama sebenar dia.. cuma malam
saja akan bertemu dengan dia, apa yg patut saya buat??? adakah saya
yang salah? sebab ganggu suami org?? 

ptama kali kami kenal dia tak kata
pun dia ada isteri, so salah dia kan??? or salah saya? saya dengan dia
belum khwin lagi, dia taknak khwin dengan saya krana dia ada istri, dia
hanya anggap saya perenpuan sinpanan dia, wlaupun dia macam ini, dia
sangat ambil berat terhadap anak dia.

krt
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!