Home / Perkahwinan / saya pregnent dia heret saya dari atas sofa sampai ke bilik…. Dari bilik sampai ke kereta die bawak g kubur cina dan terajang saya keluar…

saya pregnent dia heret saya dari atas sofa sampai ke bilik…. Dari bilik sampai ke kereta die bawak g kubur cina dan terajang saya keluar…

sekadar gambar hiasan

salam hai admin saya nak luahkan perasaan saya dan pandangan orang2 luar.. jangan siarkan nama saya ye….

Bergini…
Saya isteri kedua… Suami jauh lagi tua dari saya lebih kurang 25 tahun…
Jadi pemikiran die dengan saya jauh sangat beza… Kita x boleh salah cakap sikit nanti abis kene maki bagai…
Normal la kan kita ni nak romentik2…perhatian…jalan2 sme2 spend time mse bersama… Bila turn sane saya paham dan x pernah pon saya guna masa die dengan sane untuk saya…

Saya tak tahan dengan suami saya die x boleh terima saya nak merajuk dengan die… Bergurau dengan die…
Die selalu pukul saya… Sepak terajang hanya sebab2 macam tu. X boleh salah cakap…. X boleh merajuk habis kaki tangan die naik kat saya…
Pernah sampai mase tu saya pregnent dia heret saya dari atas sofa sampai ke bilik…. Dari bilik sampai ke kereta die bawak g kubur cina dan terajang saya keluar…

Punca hanya saya x nak bercakap dengan die bila die maki saya….saya nak bercerai dengan die… Tapi die x nak lepas kan saya… Die ugut saya pasal anak pulak… Die nak amik anak dari saya dan x bagi saya langsung jumpe anak…. Anak masih baby baru 6 bulan menyusu badan lagi…
saya ada pergi pejabat agama…

Tapi x berpeluang nak luah kan ape yang suami buat kat saya sampai saya memberontak nak bercerai….
Salah ke saya nak berpisah bila die dok main mental saya sampai saya nak gila dengan maki hamun die tu…
kalau saya x nak kehilangan anak saya kene bersame dengan die…. Saya bersame dengan die atas dasar anak dan bukan kasih sayang iklas dari hati saya…. ..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *