Home / info percintaan / saya sekarang ada kekasih , tetapi kekasih saya tu pengkid ..saya ni dah banyak Kali buat seks dengan pengkid saya .

saya sekarang ada kekasih , tetapi kekasih saya tu pengkid ..saya ni dah banyak Kali buat seks dengan pengkid saya .

 

sekadar gambar hiasan

Assalamualaikum semua warga k.o.b ..
Admin tolong hide profile ek 😩

 

Saya nak Tanya pendapat .. Saya berasal dari background family yang kucar kacir/huru hara .

so maybe sebab ni saya jadi macam ni .. saya xnak la cite smua pasal saya , saya sekarang ada kekasih , tetapi kekasih saya tu pengkid .. Saya sebelum ni banyak teman lelaki tapi smua xlama , saya macam xde perasaan(maybe sebab background family saya)

Sekarang saya bahagia dengan pengkid saya , dia lah couple saya yang paling lama dan saya sayang sangat even saya tau saya dengan dia xboleh nak kawin pun ..

Saya tau hukum agama Islam tapi entah la .. Saya susah nak lepaskan dia , saya dah banyak Kali putus dengan dia tapi tetap xboleh . ada je lelaki yang menunggu saya and nak ajak kawin tapi saya xnak .. Saya takut untuk menerima lelaki ..😌

 

And lagi satu macam mana kalau saya berkahwin suatu ari nanti and bakal suami susah nak terima , lagi satu saya ni dah banyak Kali buat seks dengan pengkid saya .

kadang2 timbul rasa ati saya nak berubah kembali .. Hmm ..
Jgn kecam sy please

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!