Home / info kesihatan / saya stress sangat bila tidur. Suami jenis kuat berdengkur. Kuat gila sampai jiran sebelah boleh dengar.

saya stress sangat bila tidur. Suami jenis kuat berdengkur. Kuat gila sampai jiran sebelah boleh dengar.

 

Saya dah kahwin dengan encik suami 4 tahun lebih.

Alhamdulillah kami dikurniakan 2 orang anak yang comel. Tapi masalahnya kan.. Setiap malam saya stress sangat bila tidur. Suami jenis kuat berdengkur. Kuat gila sampai jiran sebelah boleh dengar.

Kadang tu saya akan baling bantal kat dia tak pun kejut dia suh tutup mulut tu. Tapi dia akan berdengkur balik. Anak2 tidur kat tengah-tengah so jarak kami agak jauh jugak la sebab bentang 2 tilam queen

. Semalam saya geram saya baling dengan bantal peluk anak. Dia stop berdengkur. Pastu bila saya nak terlelap, saya geram saya baling remote aircond. Nasib kena sipi.

Kalau kena tepat ermmm tak tahu ape jadi..Ade tak sesapa tahu macam mana nak stopkan dengkur suami? Ade petua tradisional tak?

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!