Home / Info wanita / Saya tumbuk badan dia sepuas hati saya dan sekuat hati saya. Saya tarik rambut dia, saya tendang badan dia. Saya ugut nak cederakan baby saya.

Saya tumbuk badan dia sepuas hati saya dan sekuat hati saya. Saya tarik rambut dia, saya tendang badan dia. Saya ugut nak cederakan baby saya.

Assalam semua. Saya baru dapat baby paad bulan ogos nie dan tu baby first kami. Masalah datang bila saya dapat baby. Sikap saya jadi syaitan. Saya jadi jeles dekat baby saya klu suami saya asyik dengan baby saya. Saya rasa terabai,

saya rasa suami lebih sayangkan baby saya dari saya. Sejak saya dapat baby saya jadi panas baran yang teramat sangat. Jadi emosi cepat touching, kemuncaknya malam semalam. Saya sakit kepala dan minta suami saya urutkan. Tapi bila dia nak urut baby saya nangis, dia pun cepat2 g ambik baby saya. Saya jadi terlalu sakit hati sebab suami lebih utamakan baby saya dari saya

So saya terus marah2 maki2 suami saya. Saya tumbuk badan dia sepuas hati saya dan sekuat hati saya. Saya tarik rambut dia, saya tendang badan dia. Saya ugut nak cederakan baby saya.

Suami saya terlalu sakit hati dan tampar saya. Saya jadi lagi sakit hati saya pun pagi dekat baby saya sebab nak tampar baby saya suami saya halang dan kami bergelut. Saya gigit tangan suami saya sampai berlekuk

, saya jerit kuat2 sampai baby saya bangun dan menangis. Suami saya pujuk baby saya sampai baby saya tido balik. Dan saya paksa suami picit saya sampai ke subuh. Suami saya terpaksa picit saya dalam keadaan letih sampai saya tertido. Kemudian kul 8 suami saya g kje. Jam 6 petang suami saya balik. Bila dia buka bju dia ya allah badan dia biru2 lebam2. Saya jadi sangat2 menyesal.

Dan saya mintaa maaf dengan suami saya. Suami saya pun maafkan saya. Dan benda tu x stop macam tu jer. Setiap kali saya tengok suami saya layan baby saya perasaan sakit hati membuak2 sampai saya nak bagi baby saya kat orang lain.

Ada kah saya meroyan sebab saya dah habis pantang dan hari nie genap umur baby kami 2 bulan. Saya jadi x sayang kat baby saya. Stiap kali saya sakit hati saya akan biarkan dia menangis lama2 lepas tu baru saya bagi dia susu.

tapi klu suami saya blik keje saya langsung x pegang baby saya. Smua suami saya yavg buat. Dia yang jaga baby saya pada waktu malam sampai ke subuh. Sebab baby saya setiap malam asyik nangis jer.

Jadi suami saya lah yang buatkan susu bagi susu kat baby saya, tukarkan pampers, saya sedih sangat2 dengan sikap say.a Saya jadi benci pada dari saya sendiri. Kadang2 suami saya menangis sebab x tahan dengan panas baran saya. Ada kah saya meroyan? Dlu saya x macam nie. Bantu lah saya

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!