Home / semasa / Servis doa Depan Kaabah, Confirm Makbul cepat – demi duit ada yang sanggup jual Agama

Servis doa Depan Kaabah, Confirm Makbul cepat – demi duit ada yang sanggup jual Agama

Astaghfirullahalazim. Memang berniaga itu saranan Rasullullah SAW tapi beragak agak la tentang APA yang hendak diniagakan.

Marketing memang taknak kalah. Ada pakej siap, harga lain2. Siap ada senarai kenapa ianya lebih mahal dan lebih afdal. Siap ada senarai untuk siapa patut buat dan siapa tak patut ambil servis. Seperti biasa, ada juga TESTIMONI disertakan untuk menarik perhatian org ramai.

Nak lagi best? Ada diskaun utk early birds. Boleh pulak macam tu ye?

Nak lagi tak boleh blah? Ada money back guarantee siap!

Ok cukup dan nilai sendiri. Admin nak terjun tingkap sebab tahap menunggang paling sakti sekali setakat ni pernah jumpa.

-olanzapine-Pseudoscience Watch

 

Foto Pseudoscience Watch.antara testimoni yang mengambil pakej dooa tersebut

Foto Pseudoscience Watch.Foto Pseudoscience Watch.

 

One comment

  1. X tahu nak kata….mcm2 hal zaman skrg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *