Home / Pelik / Terkejut tengok tatoo kemaluan suami sepanjang 16.5 cm , ini tindakan isteri terhadap suaminya

Terkejut tengok tatoo kemaluan suami sepanjang 16.5 cm , ini tindakan isteri terhadap suaminya

Terkejut tengok tatoo kemaluan suami sepanjang 16.5 cm , ini tindakan isteri terhadap suaminya
Terkejut tengok tatoo kemaluan suami sepanjang 16.5 cm , ini tindakan isteri terhadap suaminya

Terkejut tengok tatoo kemaluan suami sepanjang 16.5 cm , ini tindakan isteri terhadap suaminya | Lelaki yang sebelumnya mentato pahanya dengan gambar zakar sepajang 16.5 cm ini sekarang telah menghapuskan tatu itu agar isterinya mahu kembali padanya.

Ia telah dibuang oleh isterinya selepas membuat tato tersebut.

Stuart Valentino (34) telah menjadi pemberitaan umum selepas ia tak sedarkan diri kerana mabuk dan mentato dirinya sendiri dengan gambar zakar sepanjang 16.5 inchi di pahanya sebagai hadiah Krismas untuk isterinya, Samantha.

Tetapi malangnya Samantha tidak menerima perkara tidak masuk akal yang dibuat suaminya tersebut dan meninggalkannya.

Samantha menilai tatu tersebut adalah perkara paling gila dari gurauan yang pernah ia terima.Sekarang Stuart telah menjalani pembedahan laser di sebuah klinik di Portsmouth. Ia berharap dengan begitu ia boleh kembali isterinya.

Bicara mengenai sakit yang ia terima selama rawatan, Stuart berkata, “Ini adalah peluang terakhir ku untuk mendapatkan kembali isteri dan keluarga saya. Ini benar-benar menyakitkan tapi ternyata berhasil. ”

Sekadar tahu sahaja, sebelumnya Stuart telah menghancurkan keluarganya sendiri dengan tato tersebut. Ia bahkan tidak boleh mengajak anak perempuannya berenang tanpa menunjukkan tatu itu.

“Kami tidak henti-henti berdebat kerana hal ini. Bayaran untuk menghapuskan tatu itu hampir mencapai £ 1,000. Padahal dengan duit segitu saya boleh bercuti bersama keluarga. “Akhirnya, bulan lalu, Samantha tidak boleh bertahan lebih lama lalu meninggalkan saya.”

“Saya tidak menyangka bagaimana gurauan seperti ini dapat menghancurkan hidup saya. Saya merasa hancur, saya kehilangan keluarga saya, dan merasa kecewa dengan diri saya sendiri. Saya tidak boleh menyalahkan orang lain. ”

Stuart sebelumnya disebut sebagai ‘suami paling menjengkelkan sedunia’ selepas memuat naik video-video tidak masuk akal di YouTube, yang menunjukkan ia menghabiskan masa akhir minggunya dengan menampar keluarganya menggunakan seekor ikan.

Ia juga membuat isterinya muntah kerana Stuart berpura-pura untuk memakan najis kucing. Stuart juga dengan konyolnya menggambar wajah monyet di pantat isterinya ketika sedang tidur. (Elva Rosyana Eibrizha)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!