Home / Bicara agama / (Video) Suami Mengekori Isteri Ke Hotel Terkejut Apabila Melihat Isterinya Berzina Dengan Lelaki Lain

(Video) Suami Mengekori Isteri Ke Hotel Terkejut Apabila Melihat Isterinya Berzina Dengan Lelaki Lain

Seorang isteri hanya boleh tertunduk dan menutupi badannya dengan selimut apabila suami mengekori dan melihat dirinya berzina. Wanita tersebut juga tidak melawan ketika suami memakinya dengan kata-kata kasar.

Dengan nada bercakap yang kuat dan kesal, suami menengking isterinya, “Bagaimana rasanya bercinta dengan lelaki itu, pelacur!”

Tidak cuma berhenti sampai di situ, lelaki tersebut juga melaporkan perbuatan isteri kepada mertuanya. “Saya juga sudah menghantar SMS kepada bapa kamu!”.

Tidak hanya memaki pasangannya, lelaki tersebut juga memaki lelaki yang berzina dengan isteri bernama Joe. Keduanya ketahuan selingkuh di sebuah hotel di Amerika.
 
“Hey Joe, kamu mahu meniduri isteri saya,” jerit suami di lorong motel.kali kedua mereka melakukan hubungan seks telah dirakam oleh suami yang kemudian dimuat naik ke YouTube. Video berjudul ‘o weeeeeee’ tersebut dimuat naik pada Rabu. Sejak dimuat naik dua hari lalu, video berdurasi 56 saat tersebut telah ditonton sebanyak 200.558 kali.

Berikut video saat suami ekori isterinya berselingkuh di bilik hotel.

One comment

  1. Salam muhibah & Salam sejahtera.
    Memperkenalkan era baru perniagaan telekomunikasi sangat mudah boleh dikatakn tanpa modal semuanya online dgn hanya berfacebook shj anda mampu menjana ribuan ringgit sebulan tanpa perlu jumpa prospek dan xperlu jual barang semuanya sudah disediakn. "Nak ke tak nak je" tepuk dada tanyalah diri. Anda boleh dapatkan secara PERCUMA online http://www.projekpendapatanpasif.com/r/554503/aziziali hanya masukn alamat email dan follow 3 step shj atau msg /wassap 0123008329

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!