Home / JENAYAH / Viralkan sebelum orang lain jadi mangsa dia, modus operandi adalah fon dan duit

Viralkan sebelum orang lain jadi mangsa dia, modus operandi adalah fon dan duit

Salam admin Saya nak share kan satu benda
Tolong viralkan india ni,sekarang ni dia aktif dekat area ampang,semua area pandan,maluri,desa pandan Modus operandi dia Nak pinjam fon sebab isteri sakit kat hospital lepas tu dia samun orang yang bagi pinjam fon dekat dia
,dia curi motor kitaorang untuk buat keje samun dia…masih tak tukar no plat motor…
Viralkan sebelum orang lain jadi mangsa dia
Dah ramai jadi mangsa dia
Modus operandi adalah fon dan duit
Klu dapat tangkap dia serahkan dia kepada polis
Kitaorang dah pon pergi rumah dia..tapi isteri dia pon menyebelahi suami dia…
Klu dapat tangkap dia serahkan dia kepada polis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *